ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εκκλησάκι μας

Στο πανέμορφο Κτήμα Δέδα στη Θεσσαλονίκη, θα βρείτε το γραφικό και κατάλευκο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Αυτός ο ειδυλλιακός χώρος προσφέρει την τέλεια τοποθεσία για τη διεξαγωγή γάμων και βαπτίσεων, τόσο εντός του εκκλησιδίου όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του.

ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ

Εξωτερικός χώρος

Το Κτήμα Δέδα στη Θεσσαλονίκη προσφέρει έναν μαγευτικό εξωτερικό χώρο, περιτριγυρισμένο από επιβλητικά πεύκα και εποχιακά ανθισμένα λουλούδια, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Στον εξωτερικό μας χώρο, πέρα από το όμορφο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, μπορείτε να οργανώσετε την εκδήλωσή σας μετά το μυστήριο, εκμεταλλευόμενοι την ευρύχωρη έκταση. Έχετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε τον χώρο όπως ακριβώς το ονειρεύεστε και να φιλοξενήσετε έως και 500 καλεσμένους.

Το Κτήμα Δέδα είναι ο χώρος που ξεκινάει το όνειρο.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Εσωτερική αίθουσα

Οι κομψές και πολυτελείς εκδηλώσεις σας βρίσκουν τον ιδανικό προορισμό στον εσωτερικό χώρο του Κτήματος Δέδα. Η αίθουσα, με γήινες αποχρώσεις και ζεστές ξύλινες λεπτομέρειες, δημιουργεί ένα φυσικό και φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε.

Ο εσωτερικός χώρος του Κτήματος Δέδα είναι ο τέλειος καμβάς για κάθε είδους εκδήλωση, προσφέροντας μια καταπληκτική εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε έως και 300 άτομα, διασφαλίζοντας ότι κάθε στιγμή θα είναι ιδιαίτερη.