ΚΤΗΜΑ ΔΕΔΑ

Μαγικό Φυσικό Τοπίο για Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Το φυσικό τοπίο στο Κτήμα Δέδα συνθέτει τον πιο μαγικό χώρο για να οργανώσετε οποιαδήποτε εκδήλωση, από γενέθλια μέχρι gender reveal party. Με τον καλά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο μας, μπορούμε να φιλοξενήσουμε όλες τις σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις της ζωής σας.

Εσείς ονειρεύεστε τo event σας και εμείς το κάνουμε πραγματικότητα!

ΚΤΗΜΑ ΔΕΔΑ

Ιδανικός Χώρος για Εταιρικά Events

Ψάχνετε τον ιδανικό χώρο για να οργανώσετε το επόμενο εταιρικό σας event; Στο Κτήμα Δέδα, προσφέρουμε έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο και κορυφαίες παροχές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε εκδήλωσης, από μικρά meetings μέχρι μεγάλα press events, παρουσιάσεις προϊόντων, εκπαιδευτικά σεμινάρια, team building και εταιρικά πάρτι.

Στο Κτήμα Δέδα, ο συνδυασμός φυσικού περιβάλλοντος και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για ένα εταιρικό event. Κάθε εκδήλωση στο Κτήμα μας είναι μοναδική, με υπηρεσίες που προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες και στο ύφος που επιθυμείτε.

Οι εξειδικευμένοι executive chef μας θα φροντίσουν για την απόλαυση των καλεσμένων σας, προσφέροντας ένα γαστρονομικό ταξίδι που περιλαμβάνει από εκλεκτό finger food μέχρι πλήρη μενού, προσαρμοσμένο στις δικές σας προτιμήσεις.

Ζήστε μια ξεχωριστή εταιρική εμπειρία στο Κτήμα Δέδα και αφήστε μας να δημιουργήσουμε το τέλειο event για εσάς.